Binnenkort nieuwe rubriek: “Ask the Nation”

Vanaf nu openen we een nieuwe rubriek: “Ask the Nation”, waarbij U ons allerhande cocktail gerelateerde vragen kan stellen, die wij binnen de mate van het mogelijke zullen beantwoorden en publiceren. Waar nodig zullen wij de vraag ook doorspelen aan onze Belgische topbartenders. Let wel, vragen op eigen risico.

Welke vragen kan U bijvoorbeeld allemaal stellen:

– Ik heb x,y en z in mijn kast staan en ‘I definitely need a drink’, wat kan ik daar mee maken?

– Waar kan ik x drinken

– Wat is vermouth

– Wat zijn bitters

– Ik heb in bar x, y gedronken en vond het walgelijk, hoe moet het wel?

– Mensen bekijken mij raar als ik x bestel, hoe komt dat?

– Wat is momenteel in?

– Hoe maak ik syrups, bitters, etc…

– Ijk znbr e odka griet me zdike ttn wat meotk vraagen (het antwoord daarop is: de rekening…en snel)

Dus, laat je gaan (in vragen stellen en niet in drinken) en we doen ons best om er een zinnig antwoord op te geven. U begrijpt dat we misschien niet alle vragen kunnen publiceren, maar we doen ons best.

Shoot!

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s