Binnenkort nieuwe rubriek: “Ask the Nation”

Vanaf nu openen we een nieuwe rubriek: “Ask the Nation”, waarbij U ons allerhande cocktail gerelateerde vragen kan stellen, die wij binnen de mate van het mogelijke zullen beantwoorden en publiceren. Waar nodig zullen wij de vraag ook doorspelen aan onze Belgische topbartenders. Let wel, vragen op eigen risico.

Welke vragen kan U bijvoorbeeld allemaal stellen:

– Ik heb x,y en z in mijn kast staan en ‘I definitely need a drink’, wat kan ik daar mee maken?

– Waar kan ik x drinken

– Wat is vermouth

– Wat zijn bitters

– Ik heb in bar x, y gedronken en vond het walgelijk, hoe moet het wel?

– Mensen bekijken mij raar als ik x bestel, hoe komt dat?

– Wat is momenteel in?

– Hoe maak ik syrups, bitters, etc…

– Ijk znbr e odka griet me zdike ttn wat meotk vraagen (het antwoord daarop is: de rekening…en snel)

Dus, laat je gaan (in vragen stellen en niet in drinken) en we doen ons best om er een zinnig antwoord op te geven. U begrijpt dat we misschien niet alle vragen kunnen publiceren, maar we doen ons best.

Shoot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s